8 Kasım 2007 Perşembe

YALANCI İŞKEMBE ÇORBASI


6-7 su bardağı Tavuk Suyu
1 su bardağı haşlanıp,didilmiş tavuk eti
1 adet Yumurta
1 çay bardağı Tel şehriye
2 kaşık Un
3 diş Sarımsak
1 kaşık margarin ya da tereyağı
Tuz, Kara Biber
*Kaynamakta olan tavuk suyuna tel şehriyeleri atın.
*Şehriyeler biraz pişince un ve yumurtayı çırpıp karıştırın.
*Sürekli karıştırarak topaklanmasını önleyin.
*Koyulaşınca didiklenmiş tavuk etini ekleyin.
*Tuz ve ezilmiş sarımsağı ekleyin.
*Kaselere alarak, üzerine erimiş yağ, pul biber karışımını gezdirin.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...