9 Şubat 2009 Pazartesi

MİLFOYDE BAGET TAVUK


MİLFÖYDE BAGET TAVUK
Hem çok pratik, hem de nasıl lezzetli anlatamam..Ellerine sağlık arkadaşımın:)
malzemeler:
istediğiniz sayıda baget tavuk
aynı sayıda milföy hamuru
tuz kekik karabiber
yumurta sarısı
yapılışı:
*tavukları yıkayıp çok az suda tuz ve kekikle haşlayalım(bu işlemi bir gün evvelden yapıp tüm suyunun sızmasını sağlamak gerekiyor)
*bageti milföy hamuruna bohça kapatır gibi sarıp ek yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizelim
*üzerine yumurta sarısını sürüp fırında kızarana kadar pişirelim ve sıcak servis yapalım
Afiyet olsun..

9 yorum:

anneminkiziyim dedi ki...

Hiiim,
harika bir lezzet ellerine saglik canim,
sevgiler....

meliha dedi ki...

Off ama bu saatte yapılırmı bu nasıl güzel görünüyorlar.
ellerine sağlık canım
öpüyorum.

derya dedi ki...

Canım arkadaşının gerçekten ellerine sağlık çok leziz öptüm..

Lezzet Gemisi dedi ki...

yeme de yanında yat cinsten bir görüntü. nefiss... arkadaşının ellerine sağlık. sevgiler canım...

Sevil Altunel dedi ki...

canım gerçekten görüntü bile yeter..emeği geçenin ellerine sağlık.sevgiler..

neslihan dedi ki...

Nefis görünüyor canım.afiyet olsun.arkadaşının ellerine sağlık.sevgilerimle...

ELBİSTANLI dedi ki...

Liste tamamlandı.Birbirimiz için ayet-el kürsi okumamız başlamıştır.listede sende varsın arkadaşım blogumu ziyaret edip kaç tane okuyacağını belirtirsen sevinirim.hayırlı akşamlar

Melek* dedi ki...

oooo bu ne güzel görünüm ellerine sağlık

EU MULHER dedi ki...

Hello dear friend! Ben milfolhas ve tavuk gerçekten seviyorum. Çok lezzetli!

Sizin için öp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...