21 Nisan 2008 Pazartesi

MUZLU PUDİNGLİ KEK

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt+yoğurt karışımı
1 paket muzlu puding
1 paket kabartma tozu
Yeterince un

*En önemli şey yumurtanın oda sıcaklığında olması ve şekerle çok çok iyi çırpılması...
*Şekerle yumurtaları mixerle iyice çırpalım, yağ ve süt/ yoğurdu ekleyip kaşıkla karıştıralım.
*Unu,pudingi ve kabartma tozunu karıştırıp ilave edelim.Unun miktarı kekde koyu akıcılık sağladığı anda kesilmelidir.
*170 derecede kürdan temiz çıkana kadar pişirelim, soğutup servis yapalım...


Afiyet olsun

6 yorum:

kizilciksurubu dedi ki...

Canim kekin sahane olmus, ellerine saglik.Sevgiler.

antepası dedi ki...

kek mükemmel görünüyor.Eline sağlık.

daimamutfak dedi ki...

Ne güzel kabarmış..ellerinize sağlık.

elif dedi ki...

kekin görüntsü çok hoş

sadiye dedi ki...

ellerine sağlık kek gerçekten çok güzel olmuş
sevgiler

Lezzet Gemisi dedi ki...

HOŞ AROMALI BİR KOKU DUYDUM. KOKUYU TAKİP ETTİM Kİ, BURADA ENFES BİR KEK VARMIŞ. ELLERİNE SAĞLIK ŞEKERİM. ŞAHANE OLMUŞ. HAYIRLI GÜNLER, BEREKETLİ SOFRALAR DİLERİM CANIM, SEVGİLER...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...