ŞAFAK ÇORBASI
PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ-2
PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ-1
ÖZEL SOSLU BROKOLİ- KARNABAHAR
ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMA
TERBİYELİ DANA HAŞLAMA
Ayrıca,
Roka-kuzukulağı salatası
vişne kompostosu
iftariyelikler(peynir,zeytin,pastırma,hurma,tavuk jambon,dil peyniri,kayısı ,ceviz)
PATATESLİ PİLAKİ
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet havuç
3 adet domates
tuz, karabiber
2 adet küp şeker
*Zeytinyağını tencereye koyup yemeklik doğradığımız soğanları ve sarımsakları kavuralım
*Halka doğradığımız havuçları da ekleyip beş dakika çevirelim
*Rendelenmiş domatesleri, tuz ve karabiberi ilave edip 1 çay bardağı su ile kısık ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirelim.
*Kıyılmış maydonoz ile ılık servis yapalım..
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder