Malzeme listesi vermiyorum, linke tıklarsanız irmik tatlısına ulaşabilirsiniz.
*Sade irmik tatlısı hazırlıyoruz.
*Borcama seriyoruz.Üzerine dondurulmuş çilekleri batırarak diziyoruz.
*Bir paket jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz ve çok azını döküyoruz.Buzdolabında biraz donduruyoruz.
*Sonra kalan jöleyi döküyoruz...Çilekler jöle içinde yüzmesin, dizdiğimiz formda kalsın diye bu işlemi yapıyoruz.
*Tamamını dolaba koyup donmasını sağlıyoruz ve servis yapıyoruz.
Afiyetler olsun.
3 yorum:
Allahım bu ne güzel bir görüntü bayıldım:)))Enfes duruyor.Ayla'nın ellerine sağlık seninde tabiki:))Çünkü bizle paylaşmak için yazı yazdın.
Ne cici bir görüntüsü var pembiş pembiş..
BİR ÇİLEK AŞIĞI OLARAK, BU GÖRÜNTÜYE HAYRAN KALDIM. BİR YANDAN DA KENDİME KIZMAKLA MEŞGULÜM. :)) NEDEN YAZIN BEN DE DONDURUCUYA ÇİLEK KOYMADIM DİYE... ŞİMDİ BU NEFİSS TARİFİ YAPARDIM. AMA SENİNKİNDEN BİR DİLİM ALABİLİRİM DEĞİLMİ. :)) ELLERİNE SAĞLIK CANIMM.
Yorum Gönder