Tavuk bonfileleri ,
1 çay bardağı kadar süt,
1 tatlı kaşığı tuzot,
1-2 kaşık sıvıyağ
karabiber
az tuz,
kekik ve köri
*ile hazırladığımız sosun içinde bekletelim.(4-5 saat buzbolabında beklerse çok güzel oluyor) *tabağa galeta unu koyalım.
*tavuk etlerini sostan çıkarıp her tarafını bolca galetaya bulayalım.
*teflona sıvı yağı hafifçe gezdirelim ve iki tarafını da güzelce kızartalım..
*Yanında sade pilavla servis yapalım
Afiyet olsun
7 yorum:
Canısı günaydın tesadüfe bak ikimizdede tavuk ve pilav ama farklı lezzetler ellerine sağlık canım çok leziz öptüm...
canım ya harika olmuş.özellikle şinitsele bayılırım.incecik çıtır çıtır.hımmm.ben bu tabağı alıyorum sevgilerimi bırakıyorum.
canim harika gorunuyor,afiyet olsun
aylanin masasinda aklim kaldi neler hazirlanmis nefis olmus sevgiler
canim harika gorunuyor,afiyet olsun
aylanin masasinda aklim kaldi neler hazirlanmis nefis olmus sevgiler
BU İKİLİYE ASLA HAYIR DİYEMEM. NEFİS OLMUŞ. ELLERİNE SAĞLIK CANIM.
AYRICA, GÜZEL YORUMUNA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SEVGİLER...
tamda benlik bi menü olmuş..
ellerine sağlık....
nefis....
Tavukları soya sosuna buluyorum ben. Çok da beklemeden hemen yumuşayıveriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yorum Gönder