Bunun için daha önce yayınlamış olduğum ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMASI linkine tıklıyorsunuz ; malzemeleri ve yapılışını oradan görüyorsunuz..
Sonra hazırlanan malzemeyi yapraklarımıza sararken içine iki adet çekirdekleri çıkarılmış vişne de koyuyoruz...Sarma işlemimiz bitip de tenceremize hepsini dizdikten sonra üzerine suyuyla beraber vişnelerimizin sızan suyunu da ekleyeceğiz...
Pişip iyice soğuduktan sonra serviz yapacağız..
Afiyet olsun
5 yorum:
Canım çok değişik bir lezzet verir
vişneler ellerine sağlık sevgiler...
İlk defa duyuyorum vişnelisini merak ettim.
ellerine sağlık canım
öpüyorum.
çok değişik bir tarif,daha önce duymamıştım ama denemeye değer sanırım.vişnenin ve yaprağın mayhoşluğu birlikte nefis olur.ellerine sağlık canım.sevgilerimle.
ooooooo bayıldım gece gece karnımı acıktırdı ellerine sağlık cuman mübarek olsun
İlk defa duyuyurum,bazen tuzlu yiyeceklerin içine tatlı karıştırmak gerçekten lezzetli olabiliyor.Ellerinize sağlık..
Yorum Gönder