MİLFÖYDE BAGET TAVUK
Hem çok pratik, hem de nasıl lezzetli anlatamam..Ellerine sağlık arkadaşımın:)
malzemeler:
istediğiniz sayıda baget tavuk
aynı sayıda milföy hamuru
tuz kekik karabiber
yumurta sarısı
yapılışı:
*tavukları yıkayıp çok az suda tuz ve kekikle haşlayalım(bu işlemi bir gün evvelden yapıp tüm suyunun sızmasını sağlamak gerekiyor)
*bageti milföy hamuruna bohça kapatır gibi sarıp ek yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizelim
*üzerine yumurta sarısını sürüp fırında kızarana kadar pişirelim ve sıcak servis yapalım
Afiyet olsun..
9 yorum:
Hiiim,
harika bir lezzet ellerine saglik canim,
sevgiler....
Off ama bu saatte yapılırmı bu nasıl güzel görünüyorlar.
ellerine sağlık canım
öpüyorum.
Canım arkadaşının gerçekten ellerine sağlık çok leziz öptüm..
yeme de yanında yat cinsten bir görüntü. nefiss... arkadaşının ellerine sağlık. sevgiler canım...
canım gerçekten görüntü bile yeter..emeği geçenin ellerine sağlık.sevgiler..
Nefis görünüyor canım.afiyet olsun.arkadaşının ellerine sağlık.sevgilerimle...
Liste tamamlandı.Birbirimiz için ayet-el kürsi okumamız başlamıştır.listede sende varsın arkadaşım blogumu ziyaret edip kaç tane okuyacağını belirtirsen sevinirim.hayırlı akşamlar
oooo bu ne güzel görünüm ellerine sağlık
Hello dear friend! Ben milfolhas ve tavuk gerçekten seviyorum. Çok lezzetli!
Sizin için öp
Yorum Gönder